Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Изключение правят продуктите от свинско месо, които са преминали през специална термична обработка
Смъртността е между 30% и 50%, останалите диви свине ще изградят имунитет и ще възстановят популацията, което е най-разумното, категоричен е Ангел Ангелов от ЛРС „Средец“
Хотели, ресторанти, търговски обекти, атракциони са под прицела на данъчните
Проверките ще продължат до края на туристическия сезон – 13 септември 2019 г.
Забраниха преноса на месо от Северна до Южна България, с което отцепиха големите кланици от свинеферми